Item (0) : 00.00
You cart is empty

Buchete de flori - Buchet de 11 crini albi

Rating: Nu a fost evaluat încă
Buchete de flori - Buchet de crini albi
1. Selecteaza o optiune

2. Adauga un cadou

Pret:
400,00 lei
400,00 lei
delivery.png
Descriere

FloriDesign.ro floraria noastra online va ofera un buchet senzational format din 11 crini albi. Seninatatea si puritatea sunt exprimate clar în acest buchet de crini albi luminosi. Buchet va sosi cu flori în diferite stadii de dezvoltare. Florile închise se vor deschide mai târziu prelungind timpul de care destinatarul se va bucura de ele. Va oferim flori si aranjamente florale pentru orice eveniment sau aniversare. Toate buchetele si aranjamentele florale sunt realizate de stilistii nostri in atelierul de creatie. Putem la cerere sa realizam orice animal sau figurina de orice dimensiune si din orice flori doriti dumneavoastra. Va asteptam. FloriDesign.ro sau totul despre flori.

Pretul produsului Buchet de 11 crini albi include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet/aranjament real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client FloriDesign.ro. Accesoriile speciale (vaza, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului.
Produsul Buchet de 11 crini albi contine doar flori premium, mereu proaspete, achizitionate de la producatori locali sau importate de la cei mai mari producatori din Olanda, transportate si depozitate in conditii optime, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.Content (standard)

  • 11 fire de crini albi
  • Accesorii premium

Pentru a va bucura cat mai mult timp de florile primite echipa floridesign.ro va recomanda:
Inainte de a pune florile într-o vaza, aceasta trebuie curatata în prealabil cât mai bine astfel încât sa nu existe conditii de dezvoltare a unui mediu bacterian care va influenta rezistenta florilor. Florile proaspat primite, respectiv Buchet de 11 crini albi, trebuiesc curatate de frunzele care s-ar afla sub nivelul apei din vaza, deoarece pe acestea contin bacterii care ar putea afecta calitatea apei în care sunt pastrate florile si automat ar scurta perioada de viata a florilor.  De asemenea, înainte de a pune florile în apa, trebuie taiata tija lor oblic la o distanta de minim 2 cm de baza (de preferat sub apa pentru a împiedica patrunderea bulelor de aer în tija ), în special la trandafir, liliac si dalie. Repetati aceasta operatiune o data la 2-3 zile. Pentru acele flori care au tija lemnoasa (în special trandafiri, liliac, bujori, crizanteme etc.) este de preferat ca tija sa fie despicata putin pentru a permite o buna hidratare a florilor. Florile din a caror tija curge un suc laptos (latex) precum crini, narcise, cale se introduc cu baza tijei în apa clocotita (50°) timp de câteva secunde, pentru a împiedica pierderea sevei si astfel ofilirea rapida a acestora. Apa din vaza cu flori trebuie schimbata zilnic in periodele calduroase si o data la doua zile in perioadele reci.


Florarie Online | Buchete de flori | Aranjamente florale | Cosuri cu flori | Flori ONLINE | Buchete de mireasa | Aranjamente florale pentru nunti si botezuri | Animale din flori | Cadouri si surprize florale | Aranjamente florale businessCreate de mana si livrate de unul din expertii nostri.
Utilizam cele mai proaspete flori
O felicitare eleganta cu mesajul tau insoteste pachetul.
Optiuni de livrare disponibile - Aceasi zi, Ziua urmatoare, AM / PM
Livrare Standard (a doua zi*) - Este modalitatea de livrare standard, oferita gratuit pentru Bucuresti si ILFOV.
Livrare acum (in aceeasi zi**) - Numai cu confirmare telefonica. Atentie. Nu se pot livra in aceasi zi comenzile venite dupa ora 16 decat cu perceperea unei taxe de 50 de lei sau prin livrare la sediu nostru.
Livrare gratuita Design floral oferit de FloriDesign
Florist Flower Delivery Interflora Florist Design
Uimitoarele noastre aranjamente florale pot fi livrate in aceeasi zi in care ai facut comanda sau in zilele urmatoare dupa preferinta, livrarea facanduse atat dimineata cat si seara. Fiecare dintre expertii nostri floristi au o combinatie unica de competente, creativitate si atentie la detalii foarte necesare pentru a crea fiecare buchet si aranjament floral. FIecare buchet de flori sau aranjament floral comandat de la noi este facut cu grija si livrat la timp
Calitate si prospetime Prezentarea buchetului dumneavoastra
Calitate si prospetime Prezentarea buchetului
Selectam numai cele mai proaspete si frumoase flori si le pregatim pentru a rezista cat mai mult, astfel incat tu si prietenii tai sa va bucurati de ele cat mai mult timp. Fiecare buchet de flori livrat va fi ambalat intr-o folie frumoasa, legat cu o funda eleganta, creand un cadou special marcand o tusa personala fiecarui client.
Mesajul tau printat pe o felicitare cadou
Gift Message and Flower Food
Mesajul tau va fi scris de mana pe o felicitare frumoasa, astfel incat cadoul tau sa capete si mai multa personalitate. Transmite mesajul tau alaturi de comanda si el va apare pe o felicitare alaturi de buchetul sau aranjamentul floral comandat.
Florile din imagini sunt cu titlu de prezentare.

* Comenzile pana in miezul noptii, Luni - Vineri sunt livrate a doua zi.
** Comezile pana in ora 12AM pot fi livrate si in aceeasi zi (exceptie animalele din flori).

Pentru mai multe informatii vezi Termenii si conditiile.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

banner-stanga-jos 

 

banner-centru-jos

 

Banner-dreapta-jos-01

Livrare in aceeasi zi

car

Livrarea se face de noi 
sau de curierul nostru.

Numai flori proaspete

flower

Folosim numai flori proaspete
Produse superioare calitativ

Aboneaza-te

Aboneaza-te pentru oferte speciale