Item (0) : 00.00
You cart is empty

Livrarea comenzilor

 

Program livrare

Livram flori in Bucuresti, Ilfov si in limita a 150 km fata de Bucuresti, exceptand sarbatorile legale, in intervalul 09:00-19:00. In cazuri speciale se poate livra si in afara acestui interval oral, dar numai cu o confirmare in prealabila.

In cat timp se efectueaza livrarea florilor ?


Livrarea de flori in Bucuresti prin www.floridesign.ro se realizeaza intr-un interval mediu de 2 ore de la momentul primirii comenzii si numai dupa achitarea integrala a  acesteia, prin orice modalitate de plata (exceptand comenzile din provincie). Livrarea in 2 ore este valabila pentru buchetele de flori (sau pentru animalele din sau sau aranjamente florale existente pe stoc). In cazul aranjamentelor florale, a cosurilor din flori sau a animalelor din flori acest interval este mai mare in functie si ce complexitatea comenzii dumneavoastra. Spre exemplu un urs din flori cu inaltimea de 30 de cm se poate realiza cel mai repede intr-o ora.


Persoana destinatara nu este la adresa indicata de cumparator. Ce se intampla ?


In cazul in care, la adresa indicata nu se afla persoana careia ii sunt destinate florile, vom contacta telefonic cumparatorul pentru a ne comunica o noua adresa sau un alt interval orar. Daca livrarea este pentru Bucuresti, mentimen taxa de livrare gratuita si pentru a doua incercare. Daca nu gasim nici o persoana la adresa indicata si persoana destinatara nu poate fi contactata telefonic sau persoana destinatara nu se afla in oras, comanda se poate ridica de la sediul nostru. Daca in interval de 72 de ore comanda nu este ridicata aceasta se anuleaza fara posibilitatea returnarii valorii partiale sau integrale.

banner-stanga-jos 

 

banner-centru-jos

 

Banner-dreapta-jos-01

Livrare in aceeasi zi

car

Livrarea se face de noi 
sau de curierul nostru.

Numai flori proaspete

flower

Folosim numai flori proaspete
Produse superioare calitativ

Aboneaza-te

Aboneaza-te pentru oferte speciale