Item (0) : 00.00
You cart is empty

Termeni de servicii Florarie Online
FloriDesign.ro

Termeni si conditii - www.floridesign.ro

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.floridesign.ro . Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.floridesign.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de PFA Costache I. Florin, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2013 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare 32578070, Registrul Comertului F40/4870/12.12.2013.

PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.


Confidentialitate


PFA Costache I. Florin poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

In ce fel poate utiliza PFA Costache I. Florin aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe site-ul www.floridesign.ro, cum ar fi:

    procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
    oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
    solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
    contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.floridesign.ro, sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate). Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PFA Costache I. Florin, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Drepturi de autor

Continutul si designul www.floridesign.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dumneavoastra prin e-mail sau furnizat de dumneavoastra prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin PFA Costache I. Florin si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.floridesign.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea PFA Costache I. Florin.

Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.floridesign.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.floridesign.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office @floridesign.ro.

Produsele si serviciile oferite

www.floridesign.ro ofera spre vanzare buchete de flori, aranjamente florale pentru diferite ocazii si evenimente, animale realizate din flori, flori artificiale, plante ornamentale si cadouri speciale. Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului, impreuna cu modul de ambalare si eventualele accesorii. De asemenea, va oferim posibilitatea de a insotii buchetul de un mesaj, care la cerere poate fi special creat de noi, dupa primirea catorva detalii din partea dvs. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot diferi fata de produsul final. Fiecare buchet este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai florile, numarul de fire si aspectul general prezentat pe site.

Preturile

Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toate tranzactiile se vor procesa in RON (moneda oficiala a Romaniei). In cazul folosirii de instrumente electronice de plata in valuta, banca noastra va efectua schimbul automat din moneda locala in RON la pretul de cumparare din ziua respectiva.
Ne asumam dreptul de a modifica preturile pe site-ul www.floridesign.ro oricand dorim fara o instiintare in prealabil.

Livrarea

www.floridesign.ro livreaza toate produsele si cadourile prezentate in Bucuresti si Ilfov cu taxe de livrare zero, iar pentru localitatile situare pe o raza de aprox. 200km se percepe o taxa de 60 ron/100km. www.floridesign.ro livreaza produsele in sistem propiu.

Programul de livrari este:

Luni-Duminica intre 10:00-20:00.

Produsele noastre sunt disponibile pentru livrare in aceeasi zi (exceptand comenzile in provincie), in minim trei (3) ore de la plasarea si confirmarea comenzii. Pentru livrare in aceeasi zi comanda trebuie sa fie plasata si confirmata la plata inainte de ora 15:00. Livrarile comenzilor confirmate pana la ora 15:00 se vor efectua in intervalul orar ales de catre client in momentul comenzii. Ora fixa de livrare nu poate fi garantata.

Pentru a solicita un anumit interval de livrare, va rugam sa-l selectati in campul special in momentul comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea sa fie in concordanta cu preferintele dumneavoastra. Sunteti de acord ca orele de livrare solicitate de dumneavoastra nu sunt obligatorii, ci doar estimari si ca nu aveti nici o pretentie impotriva noastra pentru orice intarzieri sau livrari anticipate. Pentru a nu dezvalui surpriza, mesagerii nostri nu vor telefona destinatarilor la livrarea produselor. Facem constant eforturi pentru a respecta intervalele orare alese de clienti, dar acest lucru nu poate fi garantat in conditii de trafic intens, volum mare de comenzi, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora.

Inainte de a sarbatori importante, va recomandam sa plasati comenzi cu cel putin 3 zile in avans.

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu tin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii sau de despagubire. Clientul nu va fi in masura sa pretinda o alta comanda sau o despagubire in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.

Probleme livrare comanda

Pot exista situatii in care destinatarul sa nu fie gasit la adresa sau ca acesta sa refuze primirea co le tului. In acest caz, angajatii companiei vor proceda conform uneia dintre solutiile enuntate mai jos, in functie de situatia survenita:

    destinatarul nu este la adresa - coletul va fi predat, pe baza de semnatura si preluare de nume / prenume, unei alte persoane aflate in locatie (vecin, coleg, ruda, sot / sotie etc.) cu acordul cumparatorului;
    destinatarul nu este la adresa si nici altcineva in locatie - se va contacta telefonic sau prin e-mail cumparatorul pentru a solicita noi indicatii de livrare a produsului; daca cumparatorul nu raspunde solicitarii noastre, atunci produsul va fi pastrat timp de trei (3) zile la adresa punctului de lucru ( Bucuresti, str. Traian, nr. 85, sector 3 ) cu instiintarea in prealabil a acestuia; daca dupa trecerea termenului de trei (3) zile de pastrare a produsului, cumparatorul nu a efectuat nici o alta solicitare de expediere a produsului catre o alta adresa, atunci comanda se anuleaza fara a oferii cumparatorului posibilitatea de recuperare a valoarei achitate pe produs.
    destinatarul refuza primirea coletului - angajatii companiei vor lua legatura cu clientul pentru alte directive de livrare; in acest caz comanda nu poate fi anulata si nici nu se pot returna banii clientului.
    in cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

Anularea comenzilor

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la office @floridesign.ro cu cel putin 3 ore anterior orei de livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov si minim 12 de ore pentru comenzile cu livrare in provincie si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, compania va returna clientului doar 50% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim o ora inaintea orei de livrare.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.floridesign.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. PFA Costache I. Florin nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. PFA Costache I. Florin nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea informatiilor cuprinse in documentele prezentate in acest site. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. PFA Costache I. Florin nu are obligatia de a actualiza acest site. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. PFA Costache I. Florin nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

www.floridesign.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de PFA Costache I. Florin, dar nu si alte despagubiri.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa office @floridesign.ro, iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre PFA Costache I. Florin.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Termeni si conditii - www.floridesign.ro

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.floridesign.ro . Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.floridesign.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de PFA Costache I. Florin, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2009 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare 32578070, Registrul Comertului F40/4870/12.12.2013.

PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.


Confidentialitate


PFA Costache I. Florin poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

In ce fel poate utiliza PFA Costache I. Florin aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe site-ul www.floridesign.ro, cum ar fi:

    procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
    oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
    solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
    contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.floridesign.ro, sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate). Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PFA Costache I. Florin, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Drepturi de autor

Continutul si designul www.floridesign.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dumneavoastra prin e-mail sau furnizat de dumneavoastra prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin PFA Costache I. Florin si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.floridesign.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC. STYLISH FLOWERS DESIGN SRL.

Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.floridesign.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.floridesign.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office @floridesign.ro.

Produsele si serviciile oferite

www.floridesign.ro ofera spre vanzare buchete de flori, aranjamente florale pentru diferite ocazii si evenimente, animale realizate din flori, flori artificiale, plante ornamentale si cadouri speciale. Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului, impreuna cu modul de ambalare si eventualele accesorii. De asemenea, va oferim posibilitatea de a insotii buchetul de un mesaj, care la cerere poate fi special creat de noi, dupa primirea catorva detalii din partea dvs. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot diferi fata de produsul final. Fiecare buchet este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai florile, numarul de fire si aspectul general prezentat pe site.

Preturile

Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toate tranzactiile se vor procesa in RON (moneda oficiala a Romaniei). In cazul folosirii de instrumente electronice de plata in valuta, banca noastra va efectua schimbul automat din moneda locala in RON la pretul de cumparare din ziua respectiva.
Ne asumam dreptul de a modifica preturile pe site-ul www.floridesign.ro oricand dorim fara o instiintare in prealabil.

Livrarea

www.floridesign.ro livreaza toate produsele si cadourile prezentate in Bucuresti si Ilfov cu taxe de livrare zero, iar pentru localitatile situare pe o raza de aprox. 200km se percepe o taxa de 50 ron/100km. www.floridesign.ro livreaza produsele in sistem propiu.

Programul de livrari este:

Luni-Duminica intre 10:00-20:00.

Produsele noastre sunt disponibile pentru livrare in aceeasi zi (exceptand comenzile in provincie), in minim trei (3) ore de la plasarea si confirmarea comenzii. Pentru livrare in aceeasi zi comanda trebuie sa fie plasata si confirmata la plata inainte de ora 15:00. Livrarile comenzilor confirmate pana la ora 15:00 se vor efectua in intervalul orar ales de catre client in momentul comenzii. Ora fixa de livrare nu poate fi garantata.

Pentru a solicita un anumit interval de livrare, va rugam sa-l selectati in campul special in momentul comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea sa fie in concordanta cu preferintele dumneavoastra. Sunteti de acord ca orele de livrare solicitate de dumneavoastra nu sunt obligatorii, ci doar estimari si ca nu aveti nici o pretentie impotriva noastra pentru orice intarzieri sau livrari anticipate. Pentru a nu dezvalui surpriza, mesagerii nostri nu vor telefona destinatarilor la livrarea produselor. Facem constant eforturi pentru a respecta intervalele orare alese de clienti, dar acest lucru nu poate fi garantat in conditii de trafic intens, volum mare de comenzi, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora.

Inainte de a sarbatori importante, va recomandam sa plasati comenzi cu cel putin 3 zile in avans.

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu tin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii sau de despagubire. Clientul nu va fi in masura sa pretinda o alta comanda sau o despagubire in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.

Probleme livrare comanda

Pot exista situatii in care destinatarul sa nu fie gasit la adresa sau ca acesta sa refuze primirea co le tului. In acest caz, angajatii companiei vor proceda conform uneia dintre solutiile enuntate mai jos, in functie de situatia survenita:

    destinatarul nu este la adresa - coletul va fi predat, pe baza de semnatura si preluare de nume / prenume, unei alte persoane aflate in locatie (vecin, coleg, ruda, sot / sotie etc.) cu acordul cumparatorului;
    destinatarul nu este la adresa si nici altcineva in locatie - se va contacta telefonic sau prin e-mail cumparatorul pentru a solicita noi indicatii de livrare a produsului; daca cumparatorul nu raspunde solicitarii noastre, atunci produsul va fi pastrat timp de trei (3) zile la adresa punctului de lucru ( Bucuresti, str. Traian, nr. 85, sector 3 ) cu instiintarea in prealabil a acestuia; daca dupa trecerea termenului de trei (3) zile de pastrare a produsului, cumparatorul nu a efectuat nici o alta solicitare de expediere a produsului catre o alta adresa, atunci comanda se anuleaza fara a oferii cumparatorului posibilitatea de recuperare a valoarei achitate pe produs.
    destinatarul refuza primirea coletului - angajatii companiei vor lua legatura cu clientul pentru alte directive de livrare; in acest caz comanda nu poate fi anulata si nici nu se pot returna banii clientului.
    in cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

Anularea comenzilor

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la office @floridesign.ro cu cel putin 3 ore anterior orei de livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov si minim 12 de ore pentru comenzile cu livrare in provincie si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, compania va returna clientului doar 50% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim o ora inaintea orei de livrare.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.floridesign.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. PFA Costache I. Florin nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. PFA Costache I. Florin nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea informatiilor cuprinse in documentele prezentate in acest site. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. PFA Costache I. Florin nu are obligatia de a actualiza acest site. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. PFA Costache I. Florin nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

www.floridesign.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. PFA Costache I. Florin isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de PFA Costache I. Florin, dar nu si alte despagubiri.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa office @floridesign.ro, iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre PFA Costache I. Florin.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Despre
Contact

banner-stanga-jos 

 

banner-centru-jos

 

Banner-dreapta-jos-01

Livrare in aceeasi zi

car

Livrarea se face de noi 
sau de curierul nostru.

Numai flori proaspete

flower

Folosim numai flori proaspete
Produse superioare calitativ

Aboneaza-te

Aboneaza-te pentru oferte speciale