Item (0) : 00.00
You cart is empty

Buchet de zambile - Buchet de 13 zambile multicolore

Rating: Nu a fost evaluat încă
Buchet de zambile - Buchet de 13 zambile multicolore
1. Selecteaza o optiune

2. Adauga un cadou

Pret:
65,00 lei
65,00 lei
delivery.png
Descriere

FloriDesign.ro floraria online va ofera un buchet special pentru 1 martie, un aranjament floral creat cu zambile multicolore, zambila fiind planta cu flori simple sau duble, denumita "giuvaerul" orientului, apreciata pentru parfumul ei deosebit. Zambilele sunt plante bulboase extrem de apreciate. Se cultiva foarte mult pentru incantatoarele lor flori parfumate, care au culori pastelate minunate. Planta infloreste primavara. In comert exista si bulbi care, cultivati fortat, infloresc in ultimele zile de iarna. O veche legenda greceasca descrie originea zambilei. Doi dintre zei, Apollo si Zephyr, adorau un chipeş adolescent grec pe nume Hyakinthis. Apollo la invatat pe Hyakinthos arta de a arunca cu discul. Zephyr, care a fost zeul vântului de vest, a fost copleşit de gelozie si a suflat discul inapoi. Acesta la lovit pe Hyakinthos in cap şi l-a ucis. Din sângele lui a crescut o floare, pe care zeul soarelui Apollo a numito dupa el. “Zambila” cuvântul a apărut, de asemenea, dintr-o limbă antica (denumită “Thracopelasgian”), care a fost rostit pentru prima data acum 4000 de ani. Zambila sălbatica este nativa din Turcia şi Orientul Mijlociu, de-a lungul malurile de est ale Mediteranei. Zambile au fost cultivate în Europa în timpul grecilor şi a romanilor. Atât Homer cat şi Virgil au remarcat mirosul ei frumos. Dupa aceasta, zambila a dispărut din istorie şi nu a reapărea până in secolul al 16-lea când a fost reintrodusa în Europa de Vest, Turcia şi Iran. Leonhardt Rauwolf, (un medic german) a adunat  câteva zambile când a vizitat Turcia în 1573. Zambilele au fost cultivate pentru comert inca din a doua jumătate a secolului al 16-lea. In Europa zambilele au devenit foarte populare în secolul al 18-lea şi începutul secolului al 19. Bulbii sunt acum cultivati cu scop comercial în Olanda şi Regatul Unit. In Olanda, zambilele sunt vandute si ca flori taiate. Zambila comuna este cultivata într-o mică măsură în Olanda si pentru producerea parfumurilor. Cu toate acestea, cele mai multe parfumuri de zambilă vândute sunt sintetice, bazate în principal pe phenylacetaldehyde. Prin urmare, Zambila este, de asemenea, numita si zambila olandez. Perioada de inflorire normală a zambila este din martie până în aprilie. 07 martie este Ziua Mondială a zambilei. In limbajul Victorian al florilor, florile de zambile simbolizează sportul sau  jucatul. Zambila albastra semnifica sinceritate.

Pretul produsului Buchet de 13 zambile multicolore include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet/aranjament real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client FloriDesign.ro. Accesoriile speciale (vaza, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului.
Produsul Buchet de 13 zambile multicolore contine doar flori premium, mereu proaspete, achizitionate de la producatori locali sau importate de la cei mai mari producatori din Olanda, transportate si depozitate in conditii optime, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.Continut (standard)

  • 13 fire zambile
  • Accesorii

Pentru a va bucura cat mai mult timp de florile primite echipa floridesign.ro va recomanda:
Inainte de a pune florile într-o vaza, aceasta trebuie curatata în prealabil cât mai bine astfel încât sa nu existe conditii de dezvoltare a unui mediu bacterian care va influenta rezistenta florilor. Florile proaspat primite, respectiv Buchet de 13 zambile multicolore, trebuiesc curatate de frunzele care s-ar afla sub nivelul apei din vaza, deoarece pe acestea contin bacterii care ar putea afecta calitatea apei în care sunt pastrate florile si automat ar scurta perioada de viata a florilor.  De asemenea, înainte de a pune florile în apa, trebuie taiata tija lor oblic la o distanta de minim 2 cm de baza (de preferat sub apa pentru a împiedica patrunderea bulelor de aer în tija ), în special la trandafir, liliac si dalie. Repetati aceasta operatiune o data la 2-3 zile. Pentru acele flori care au tija lemnoasa (în special trandafiri, liliac, bujori, crizanteme etc.) este de preferat ca tija sa fie despicata putin pentru a permite o buna hidratare a florilor. Florile din a caror tija curge un suc laptos (latex) precum crini, narcise, cale se introduc cu baza tijei în apa clocotita (50°) timp de câteva secunde, pentru a împiedica pierderea sevei si astfel ofilirea rapida a acestora. Apa din vaza cu flori trebuie schimbata zilnic in periodele calduroase si o data la doua zile in perioadele reci.


Florarie Online | Buchete de flori | Aranjamente florale | Cosuri cu flori | Flori ONLINE | Buchete de mireasa | Aranjamente florale pentru nunti si botezuri | Animale din flori | Cadouri si surprize florale | Aranjamente florale businessCreate de mana si livrate de unul din expertii nostri.
Utilizam cele mai proaspete flori
O felicitare eleganta cu mesajul tau insoteste pachetul.
Optiuni de livrare disponibile - Aceasi zi, Ziua urmatoare, AM / PM
Livrare Standard (a doua zi*) - Este modalitatea de livrare standard, oferita gratuit pentru Bucuresti si ILFOV.
Livrare acum (in aceeasi zi**) - Numai cu confirmare telefonica. Atentie. Nu se pot livra in aceasi zi comenzile venite dupa ora 16 decat cu perceperea unei taxe de 50 de lei sau prin livrare la sediu nostru.
Livrare gratuita Design floral oferit de FloriDesign
Florist Flower Delivery Interflora Florist Design
Uimitoarele noastre aranjamente florale pot fi livrate in aceeasi zi in care ai facut comanda sau in zilele urmatoare dupa preferinta, livrarea facanduse atat dimineata cat si seara. Fiecare dintre expertii nostri floristi au o combinatie unica de competente, creativitate si atentie la detalii foarte necesare pentru a crea fiecare buchet si aranjament floral. FIecare buchet de flori sau aranjament floral comandat de la noi este facut cu grija si livrat la timp
Calitate si prospetime Prezentarea buchetului dumneavoastra
Calitate si prospetime Prezentarea buchetului
Selectam numai cele mai proaspete si frumoase flori si le pregatim pentru a rezista cat mai mult, astfel incat tu si prietenii tai sa va bucurati de ele cat mai mult timp. Fiecare buchet de flori livrat va fi ambalat intr-o folie frumoasa, legat cu o funda eleganta, creand un cadou special marcand o tusa personala fiecarui client.
Mesajul tau printat pe o felicitare cadou
Gift Message and Flower Food
Mesajul tau va fi scris de mana pe o felicitare frumoasa, astfel incat cadoul tau sa capete si mai multa personalitate. Transmite mesajul tau alaturi de comanda si el va apare pe o felicitare alaturi de buchetul sau aranjamentul floral comandat.
Florile din imagini sunt cu titlu de prezentare.

* Comenzile pana in miezul noptii, Luni - Vineri sunt livrate a doua zi.
** Comezile pana in ora 12AM pot fi livrate si in aceeasi zi (exceptie animalele din flori).

Pentru mai multe informatii vezi Termenii si conditiile.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

banner-stanga-jos 

 

banner-centru-jos

 

Banner-dreapta-jos-01

Livrare in aceeasi zi

car

Livrarea se face de noi 
sau de curierul nostru.

Numai flori proaspete

flower

Folosim numai flori proaspete
Produse superioare calitativ

Aboneaza-te

Aboneaza-te pentru oferte speciale